woensdag 8 oktober 2014

Appeltaartjes in een schaaltje.

Op het Snorfestival van 21 september
hadden Lotte en haar vriendinnetje
als workshop appeltaartjes gebakken.

De appeltaartjes waren zo lekker
dat we netjes het recept hadden gevraagd;


Anderhalve week geleden
had Lotte ze weer gemaakt,
maar dan met melk.
Die waren ook lekker,
maar ze wilde ze natuurlijk ook
met slagroom maken.

We hebben de ovenschaaltjes
uit de kast gehaald
en Lotte ging aan de slag.






De dekseltjes van de schaaltjes
staan alleen voor de foto's zo hoor.
De schaaltjes zijn
zonder dekseltje
de oven in gegaan.




De appeltaartjes
waren heerlijk!!!
Het enige verschil met
de taartjes van het Snorfestival
was dat ze de taartjes
daar warm aten met poedersuiker.

Wij hebben de taartjes
's avonds bij de thee gegeten.
toen waren ze natuurlijk
al afgekoeld.

Zo waren ze ook lekker,
maar wel een idee
om de volgende keer
de taartjes warm op te eten.

Altijd een goed reden
om appeltaartjes te bakken dus.

1 opmerking: