Follow by Email

maandag 28 oktober 2013

Storm

Vandaag was er een enorme storm in Nederland. Soms zelfs windkracht 10 of 12. Iedereen zal het wel gezien of gevoeld hebben. Wij ook. Maar gelukkig was de windkracht bij ons niet zo hard. Maar onze bladvrije oprit (gisteren geveegd) lag vanmorgen om 8.00 uur al weer vol.


Halverwege de middag hadden we nog drie van die manden erbij geveegd. En toen waaide onze (onderhoudsvriendelijke) koe in de tuin om en helaas....... hij was onthoofd. Gelukkig was deze schade weer te plakken en kreeg hij zijn kop terug.


Vervolgens lag er ineens een hele hoop takken in de tuin. Vlak onder de coniferen waar iedere zomer een stel duiven hun nest hebben. Zou dit hun nest zijn dat uit de boom is gewaaid? Maken duiven zo'n groot nest?


Wij hadden gelukkig geen echte schade. Op het jeugdjournaal zagen we veel bomen die omgewaaid zijn en ook veel schade aan auto's en huizen. Er zijn zelfs mensen overleden. Dat is wel het ergste. Ons hoor je dus helemaal niet meer over schade, want dat stelt niets voor. Ik vind het erg voor al die andere mensen. Hopelijk komt dit niet vaak meer voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten